Szórakozás

Még mindig nem tudják, véletlen volt-e Bobbi Kristina Brown halála

Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (Array)
Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (Array)

Az elfogyasztott drogok és arcának vízbemerülése következtében fellépett tüdőgyulladás vezetett Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának nyolc hónappal ezelőtti halálához a pénteken közzétett boncolási jegyzőkönyv szerint – írja az MTI.

A 22 éves lányt 2015 januárjában találták eszméletlenül, arccal vízben fekve atlantai otthonának fürdőkádjában. Ezután több hónapig volt kómában, és egy hospice otthonban halt meg 2015. július 26-án. A Fulton megyei orvosszakértői hivatal jelentése szerint a szervezetében talált alkohol és marihuána, valamint altatóként vagy szorongáscsökkentőként alkalmazott gyógyszerek is szerepet játszottak Bobbi Kristina halálában.

A “halálos kimenetelű események sorát elindító” mögöttes ok “ebben az esetben a vízben való elmerülés, amely drogmérgezéssel volt összefüggésben” – olvasható a korábbi vizsgálati feljegyzéseket is figyelembe vevő jelentésben, amelynek írói ugyanakkor kijelentették azt is, hogy lehetetlen megállapítani, véletlen vagy szándékosság áll a haláleset mögött. “A haláleset biztosan nem természetes okok következménye volt, de az orvosszakértő nem tudta meghatározni, hogy szándékos vagy véletlen okokra vezethető vissza” – írták a szakértők.

Bobbi Kristina Brown & Nick Gordon (bobbi kristina, bobbi kristina brown, nick gordon, )
Bobbi Kristina és Nick Gordon

A jelentés közzétételét egy Georgia állambeli bíró rendelte el csütörtökön, eleget téve a WXIA nevű atlantai televíziócsatorna keresetének. Az ügyészek ellenezték a jelentés nyilvánosságra hozását, mivel véleményük szerint az veszélyezteti a nő halálának ügyében zajló bűnügyi nyomozást.

Bobbi Kristina bíróság által kirendelt gondnoka, Bedilia Hargrove ugyanis június 24-én fizikai bántalmazás és lopás miatt 10 millió dolláros keresetet nyújtott be a lány férje, Nick Gordon ellen. A gondnok többek közt azzal vádolta meg a férfit – akit egyébként Whitney Hosuton nevelt fel -, hogy “mérgező koktélt” adott párjának, majd arccal lefelé fordította a fürdőkádban. Gordon szóvivője ugyanakkor minden alapot nélkülözőnek és rágalmazásnak nevezte a vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik