Szórakozás

Bobbi Kristina élettársát vádolják

Egy bírósághoz benyújtott keresetben a barátnője halálában való közreműködéssel gyanúsítják Nick Gordont.

A július 27-én elhunyt néhai Bobbi Kristina Brown bíróság által kijelölt gondnoka újabb súlyos váddal illette pénteken a közelmúltban elhunyt fiatal nő élettársát, Nick Gordont: a bírósághoz benyújtott keresetben a barátnője halálában való közreműködéssel gyanúsítja – írja az MTI.

A 10 millió dolláros keresetben azt állítja, hogy január 31-én Bobbi Kristina Brown és Gordon hangos szóváltásba keveredett. Mikor később a fürdőkádban rátaláltak, öntudatlan volt, a szája feldagadt és egy foga ki volt ütve. A dokumentum szerint a Gordonnal való veszekedés vezetett ahhoz, hogy “Brown életveszélyes testi sérüléseket szenvedett”. A férfi állítólag Brown bankszámlájáról felhatalmazás nélkül több mint 11 ezer dollárt vett ki, mialatt barátnője kómában feküdt. A vád szerint Gordon “mérgező koktélt” adott Bobbi Kristinának, és arccal lefelé fordította a fürdőkádban.

Whitney Houston 22 éves lányát január 31-én találták meg atlantai lakása fürdőkádjában eszméletlen állapotban. Az ezt követően hónapokig kómában fekvő Bobbi Kristina július 26-án hunyt el egy hospice otthonban.

A lány élettársa ellen a bűnügyi hatóságok nem emeltek vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik