Szórakozás

Álnővér ápolta Whitney Houston lányát

Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (Array)
Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (Array)
Egy önmagát képzett betegápolónak kiadó, szakképesítés nélküli nő gondozta Bobbi Kristina Brownt abban az Atlanta melletti hospice-ban, ahol az énekesnő 22 éves lánya fél évig, egészen július 26-án bekövetkezett haláláig feküdt.

A 32 éves Taiwo Sobamowót vasárnap tartóztatták le csalás és identitáslopás vádjával. A nő képzett betegápolónak adta ki magát, mivel az Egyesült Államokban ez a hivatás jó fizetéssel jár, de sok tanulást, alapos képzést feltételez. Hogy hitelesebb legyen a csalás, az álnővér felvette egy másik, valódi betegápolói diplomával rendelkező nőnek az övéhez hasonló nevét – írja az MTI.

A duluthi Peachtree Christian Hospice-ból, ahol Whitney Houston lánya a gondjaira volt bízva élete utolsó hónapjaiban, már röviddel Bobbi Kristina Brown halála után, augusztus elején elbocsátották, mert nem tudta igazolni végzettségét. A súlyos csalás és identitáslopás gyanúja azonban csak a közelmúltban merült fel ellene. Taiwo Sobamowo korábban már Washingtonban is kiadta magát ápolónőnek.

A hírek szerint nincs arra utaló jel, amely szerint azért keresett volna állást az Atlanta melletti hospice-ban, hogy közel kerüljön a világsztár kómában fekvő lányához. Az üggyel kapcsolatos rendőrségi jelentés sem említi egy szóval sem, hogy az álápolónak bármi köze lenne Bobbi Kristina Brown sok vita és rejtély övezte tragédiájához.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik