Szórakozás

Lagzi Lajcsi öccse nem várja testvérét a börtön előtt

Sem házi őrizetet, sem lakhelyelhagyási tilalmat nem rendeltek el a vasárnap reggel előzetesből szabaduló Lagzi Lajcsinál – derül ki abból a telefonos interjúból, amit a mulatós zenész öccse a Tényeknek adott.

Galambos István elmondta, testvére első útja biztos hogy a családjához vezet majd, velük akarja majd tölteni a vasárnapot. Így ő is csak akkor megy oda, ha Lajcsi felhívja, hogy most már látni szeretné; azt gondolja, ez már aznap délután megtörténik majd.

“Ami külön öröm nekem, hogy nem rendeltek el további kényszerintézkedést, tehát nincs házi őrizet és nincs lakhelyelhagyási… mert ez az, ami engem még igazán izgatott a dologban. (…) Én már karácsony környékén bíztam abban, hogy ki fogják engedni a bátyámat, mert megfelelő, nyomós érveket vonultatott fel az ő védőügyvédje amellett, hogy miért nem indokolt az ő fogva tartása” – mondta el Lajcsi testvére, aki elárulta azt is, nem lesz ott a székesfehérvári börtön előtt vasárnap reggel; már csak azért sem, mert nem szeretné magát kitenni egy esetleges provokációnak a nagy felhajtásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik