Szórakozás

Gesztesi Károly kifordult önmagából

Gesztesi Károly hétfőn reggel a Mokka stúdiójában járt, többek között azért, hogy elmondja, miért nem ment el saját színházi előadására, ezzel hatalmas botrányt okozva.

A színész a TV2 stúdiójából is el­késett, pedig – mint kiderült – egyik hajnalban SMS-t is küldött a műsorvezetőnek, hogy megy futni, majd fel is hívta, hogy megbeszéljék, mit kérdez tőle. A színész Vujity Tvrtko lelkére kötötte: azt feltétlenül tudakolja meg, mivel töltötte az éjszakát, ugyanis el akarta mesélni, hogy egy gyönyörű nővel volt.

Gesztesi ebben a riportban szólalt meg először a nyilvánosság előtt az elmaradt előadás óta, maga kérte meg a műsorvezető Tvrtkót, hogy tisztázza a félreértéseket. Gesztesi és Tvrtko beszélgetése viszont igen szürreálisra sikeredett. Bár a ripor­ter próbálkozott, nemigen sikerült kerek mondatokat kicsikarnia a zavarodott színészből. A Bors szerint Gesztesin látszott, hogy kifordult önmagából.

Az igazán megdöbbentő jelenet viszont ezután következett, ám ennek csak a lap riportere volt a tanúja. Gesztesi ugyanis hamarosan megjelent a tévészékház udvarán – Joshi Bharat kísérte, vigasztalta, szemmel láthatóan próbált támasza lenni. Joshi meggyújtott egy cigarettát, átadta a színésznek, aki leült a hideg kőre. Gesztesi később valamiféle papírokat lobogtatott, hevesen magyarázott – és a könnyeivel küszködött.

“Karcsi nincs jó lelkiállapotban, az adás után beszélgettünk a TV2 előtt. Próbáltam neki segíteni tanácsokkal, és azt is elmondtam, hogy sose felejtse el, a gyerekei a jövő, miattuk is próbáljon meg talpra állni. Végül ő is adott nekem ajándékot: a TV2 előtt Márai Sándortól olvasta fel nekem a Mennyből az angyalt, amit 1956-ban, New Yorkban alkotott az író-költő”

– árulta el utána a Borsnak Joshi.

A lapnak a Mokka főszerkesztője is nyilatkozott. Elmondása szerint a műsor szerkesztői nem észlelték, hogy Gesztesi Károly olyan állapotban lenne, ami akadályozná a nyilatkozásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik