Szórakozás

Gesztesi Károly bocsánatot kért

Gesztesi Károly múlt héten nem érkezett meg egy győri színházi előadására, így a nézőknek csalódottan és magyarázat nélkül kellett távozniuk.

Hét órakor kezdődött volna szerdán este az előadás, de a nézők hiába várták, hogy felgördüljön a függöny. Fél óra tanácstalanság után Bánfalvy Ágnes színművész lépett a színpadra és közölte a nagyjából négyszáz nézővel, hogy Gesztesi nem velük, hanem külön kocsival utazik Győrbe. Elhangzott, hogy 18:43-kor beszéltek Gesztesi kísérőjével, aki azt mondta telefonon, hogy a GPS 18:47-re mutatja az érkezésüket. Ám onnantól kezdve nem lehetett őket telefonon elérni. Főnöke még másnap sem tudta, hogy mi történt Gesztesivel.

A színész pénteken már ismét telt ház előtt játszott ugyanabban a darabban Szegeden, bár szinte az utolsó pillanatig teljes volt a bizonytalanság, hogy ott lesz-e – írja a Bors.

Hogy mi történt csütörtökön, amikor Gesztesi végre előkerült, azt nem lehet tudni. Újságíróknak sem ő nem nyilatkozott, sem a társulat tagjai. Ahogyan Horváth Csaba producer fogalmazott:

vannak dolgok, amelyek az öltözőn belül maradnak. Annyit azonban elárult, Gesztesi bocsánatot kért.

Mindenesetre a szegedi fellépést már nem bízták a véletlenre: a színész nem saját autójával, hanem a többiekkel, a turnébusszal érkezett a városba.

A lap beszámolója szerint Gesztesinek kicsit mintha bizonytalan lett volna a mozgása és furcsa volt a tekintete, de profizmusával leplezni tudta, bármi is volt vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik