Szórakozás

Berki: Friderikusz megmaradt a 25 évvel ezelőtti szinten

A vasárnap este adásba kerülő Összezárva Friderikusszal című műsorban kis híján ugyanaz történt, mint Árpa Attila esetében; csak ezúttal maga a házigazda hagyta el kis időre a stúdiót – tudta meg a Bors. A lap szerint Friderikusz Sándor belefáradt a Berki Krisztiánnal való verbális huzavonába, és visszavonult kicsit a mosdóba. Berkinek persze határozott véleménye van a történtekről.

“Azzal kritizált, hogy nem adakozom. De nehogy már az a Friderikusz Sándor mondja meg nekem, hogy mikor és kinek adakozzak, akinek van egy villája meg egy penthouse lakása. Egyébként is, ha pénzt ad az ember, azzal csak tüzet olt, a problémát magát sosem oldja meg. Ő nem így gondolta, kiment a szobából, és jobban is tette. Legalább volt egy kis időm arra, hogy aludjak egy picit. (….)

Mindent egybevetve sok a hasonlóság közöttünk. Sándornak már csak azt kellene megtanulnia, hogy változni muszáj. Valamit elért húsz-hu­szonöt éve, de megmaradt azon a szinten, azt próbálja fényezni, polírozni. És azt is meg kell tanulnia, hogy el lehet fogadni mások véleményét. Neki ez nem mindig megy” – nyilatkozta a herevasalás után műszempillát is rakató celeb.

Friderikusz sajtósa sokkal rövidebben reagált az ügyre: „Nincs mit mondania Friderikusz Sándornak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik