Szórakozás

VV Laci tudja, min megy keresztül Aurelio

Mint azt már megírtuk, VV Aureliót nemrégiben egy közúti ellenőrzés során drogokkal fogták meg a rendőrök, ráadásul a házkutatás során további kábítószergyanús dolgokat találtak: egy zacskóban fehér port, három másik zacskóban pedig zöld növényi származékot.

A VV6 győztese szűkszavú nyilatkozatában elismerte, hogy drogozott, viszont ettől nem tartja magát bűnözőnek. Hasonló véleményen van az üggyel kapcsolatban a VV7 egykori játékosa, Laci is, aki közösségi oldalán fejtette ki véleményét Aurelióval kapcsolatban.

“Nem értem miért kell ilyen embertelenül viselkedni és ennyire örülni annak, hogy Aurélió ilyen helyzetbe került amiben van. Félre értés ne essék kicsit se támogatom abban amit csinált/csáinál & nem is védem. Ami itt megy facebookon az már durva… elkapták ez van… de hogy ennyi kárörvendő ember legyen az már gusztustalan főleg olyan emberek akiknek lenne mit söprögetniük a saját házuk táján… én nem kívánok senkinek rosszat,mind azok ellenére ,hogy nem vagyunk puszi barátok….de akkor se örülök annak,hogy így meg hurcibálják….Sajnos én is keveredtem már olyan ügybe ami rendőrséggel végződött és tudom min megy most át ő is…… pont elég az neki…. nem kell még bele rugni a földön is……..”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik