Szórakozás

Aurelio: Drogoztam, de nem vagyok bűnöző

vv-aurelio(210x140)(1).jpg (vv aurelio)
vv-aurelio(210x140)(1).jpg (vv aurelio)

Mint megírtuk, VV Aureliót egy közúti ellenőrzés során drogokkal fogták meg a rendőrök az 51-es főúton Érsekcsanád és Baja között. A házkutatás során további kábítószergyanús dolgokat találtak: egy önzáros zacskóban fehér port és három másik zacskóban zöld növényi származékot.

A lakásban ráadásul egy feltételezhetően kábítószerrel szennyezett digitális mérleget is találtak, amelyet a drog mérésére használhattak. A kapitányságon előállított Aurelión zavart viselkedése miatt elvégeztek egy kábítószeres gyorstesztet is, amely kimutatta, hogy fogyasztott drogot.

Magánéleti gondjaim vannak, de sohasem ártottam volna senkinek. Nem titkolom, drogoztam, de nem vagyok bűnöző

– hangzott a VV-győztes első reakciója a vasárnap reggeli Borsban. Aurelio az újságírónak hozzátette: többet az ügyvédje megkérdezése nélkül nem mondhat.

A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy milyen anyagokról van szó, Aurelióval szemben így jelenleg kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. Szabadlábon védekezhet.

“Felmerülhet a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény gyanúja is, ezt két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik. Kábítószer-birtoklásért 1-5 év járhat, azonban ha a gyanúsított csekély mennyiségű kábítószert fogyasztás céljából birtokol, akkor maximum két évet kaphat. Csekély mennyiséget meghaladó kereskedelmet 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel, a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kereskedelmet akár 5-20 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni a törvény” – mondta a lapnak dr. Magyar György ügyvéd.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik