Szórakozás

Többféle kábítószerrel fogták meg VV Aureliót

vv-aurelio(210x140)(1).jpg (vv aurelio)
vv-aurelio(210x140)(1).jpg (vv aurelio)

VV Aurelio másfél héttel ezelőtt az 51-es főúton hajtott Érsekcsanád és Baja között autójával, amikor állítólag belecsúszott egy közúti ellenőrzésbe. Mivel zavart volt a viselkedése, okmányainak ellenőrzése után kiszállították az autójából, és megkérték a rendőrök, hogy pakolja ki a zsebeit, majd megmotozták.

A Blikk információja szerint a ValóVilág-nyertestől alufóliába csomagolt fehér por került elő, autójának átkutatása során pedig egy tárolórekeszbe rejtve még több kábítószergyanús dolgot találtak.

Az ilyen ügyekben szokásos protokollt követve a rendőrök kiszálltak Aurelio otthonába is, és házkutatást tartottak. A lakásban egy önzáros zacskóban fehér port és három másik zacskóban zöld növényi származékot, valamint egy feltételezhetően kábítószerrel szennyezett digitális mérleget is, amelyet a drog mérésére használhattak találtak.

A kapitányságon előállított Aurelión zavart viselkedése miatt elvégeztek egy kábítószeres gyorstesztet is, amely kimutatta, hogy fogyasztott drogot. Ezt követően orvoshoz vitték, hogy elvégezzék rajta a szokásos vér- és vizeletvizsgálatot.

Aureliót nem tartóztatták le, kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetőeljárást a bajai rendőrök. A VV-sztártól lefoglalt fehér port, valamint a többi gyanús anyagot szakértőhöz küldték elemzésre.

A szeptemberben ismét milliókat nyert Aurelio egyelőre nem kommentálta a hírt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik