Szórakozás

Barna Barnabás elfut a cigányverők elől

A mulatós zenész legújabb dala még Győzike friss nótáját is felülmúlja fülsértésben, de legalább üzenete van. Barna Barnabás egy lassú nótában számol be a roma lét nehézségeiről.

“Sajnos a legnagyobb probléma, hogy általánosítanak az emberek és a cigány jelző az ma egyértelműen egy negatív bélyeg. Régóta foglalkoztatott ez a téma, ez az életem. Büszke vagyok arra, hogy roma vagyok, ezért most dalban mondtam el az érzéseimet” – mondta a kétszeres hercegi címmel rendelkező mulatós.

Barna arról is beszélt, hogy származása miatt milyen atrocitások érték már az életben és hogy ezeket, hogyan kezelte.

“Nem egyszer mondták már nekem szórakozóhelyen, hogy teltház van, miközben az ismerőseim bent vártak. De volt már, hogy menekülnöm kellett, mert belém kötöttek. Nyílt atrocitásra inkább csak szórakozóhelyeken kerül sor, mert ott az italtól megbátorodnak ezek az alakok. Eleinte beleálltam, és próbáltam vagy elmagyarázni, vagy meggyőzni azokat, akik belém kötöttek. Volt, hogy kimentem a hely elé, és bíztam benne, hogy ha verekedés lesz, akkor biztosan én nyerek. Aztán kint vagy fél tucat csávó készült a cigányverésre. Két pofon után tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége, ás inkább elszaladtam. Azóta ha lehet, inkább lelépek, ha kötekedni kezdenek velem” – mesélte Barnabás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik