Szórakozás

Lajcsi felesége még az életéért küzdött májusban

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Lagzi Lajcsi és felesége, Bogi már több mint egy hete előzetes letartóztatásban ülnek, miután lopás és vesztegetés vádjával gyanúsítják őket. A zenész és az ügyvédek jelenleg azért harcolnak, hogy az asszonyt hazaengedjék, mivel súlyos beteg. Most az is kiderült, hogy májusban életmentő beavatkozásra volt szüksége. A háromgyerekes édesanyát daganatos megbete­gedéséből kifolyólag súlyos rosszullétek gyötörték, ezért volt elkerülhetetlen a műtét.

“Amikor Bogi a műtőben volt, Lajcsi idegileg teljesen kikészült. Olyan volt, amilyennek még sosem láttam. Senkinek nem beszéltek a dologról, de azóta harcolnak a rákkal” – mondta a Blikknek egy családtag, aki szerint a beteg nőt csak arra használja fel a hatóság, hogy megtörje Lajcsit. Ez azonban veszélyes, hiszen Bogi állapotában a stressz is kockázattal jár.

Eközben a pár a gyerekeket sem láthatja, sőt a többi rokonnal sem tarthatják a kapcsolatot. “A család kérvényezte, hogy Lajcsi testvére és a gyermekeik bébiszittere kapcsolattartó lehessen, a hatóságok azonban elutasították ezt, e hír pedig lesújtotta az egész családot. Most megpróbálják a nagymama kérvényét elindítani, hátha vele kapcsolatban sikerrel járnak. Azt sem értik, miért kell előzetesben lenniük, ehhez képest egy újabb, túlzó büntetésnek érzik, hogy a rokonaikat is elzárják tőlük” – árulta el a Borsnak egy ismerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik