Szórakozás
galambos-lajos(430x286)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Lajcsi testvére aljasnak tartja a bírónő viselkedését

24.hu
24.hu

2015. 09. 28. 06:56

Korábban a témában:

Galambos Lajos és beteg felesége, Boglárka jelenleg 30 napos előzetes letartóztatását üli, miután a bíróság lopás és vesztegetés gyanúja miatt elítélte. Eközben Lajcsi testvére, a szintén zenész István közösségi oldalán fejtette ki véleményét a magyar igazságszolgáltatásról és arról a méltatlan helyzetről, amibe családtagjai kerültek. Szerinte az sem igaz, hogy sógornője utólag akar a betegségével takarózni, hiszen ügyvédjük már a legelső tárgyaláson jelezte ezt a bíróság felé.

“Már a csütörtöki tárgyaláson szóba jött ez és a Bogi is beszélt a betegségéről a bírónőnek. Tehát ezt nem ezután kéri majd az ügyvéd, hanem eddig is kérte. Az orvosi leleteket is becsatolták. Úgy értesültem, hogy meg sem nézte a bírónő!!! De a tények azt mutatják, ha bele is nézett nem vette figyelembe” – írta István, aki szerint aljas módon bánnak családjával.

“A magyar igazságszolgáltatás úgy döntött, hogy a bátyámnak és Boginak is börtönben a helye! Valaki nagyon berágott a bátyámra, most ütik vágják ahol érik őt, de a családját is bántani, az már egyenesen aljas dolog, még akkor is, ha erre jogi eszközt találtak.

A kiszabható legszigorúbb kényszerintézkedés, azaz a fogva tartás mellett döntött a bírónő! Ilyet kapnak a gyilkosok és a legkeményebb bűnözők is.”

István azt is részletezte, hogy anyaként és nőként sem lehet magára büszke sem a bíró, sem pedig az ügyész, ugyanis mindkettő nő volt és szerinte mindkettő brutális döntést hozott.

“Közel két órás védőbeszéd után 1 perc alatt már meg is volt a döntés. Nem sok időt szánt az elhangzottak mérlegelésére, indítványok (pl. Bogi orvosi papírjainak) elolvasására. Összesen 1 perc alatt már döntött is.

Még a látszatát sem akarta kelteni annak, hogy elgondolkodik, mit tegyen… Valószínűleg már előre meghozta a döntését. A tárgyalás csak egy színjáték volt.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Kecskemét, 2017. március 3.
Stadler József akasztói vállalkozó az ellene költségvetési csalás bûntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt indított büntetõper tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken 2017. március 3-án. A bíróság a vádlottat öt év börtönbüntetésre ítélte.
MTI Fotó: Ujvári Sándor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.