Szórakozás

Rippel Feri életet mentett

Rippel Feri (Array)
Rippel Feri (Array)

Az artista szakszerű intézkedésével egy áramütés során tudott segítséget nyújtani.

Rippel Feri tétovázás nélkül, azonnal cselekedett a bajban. Lélekjelenlétével pedig megmentette egy férfi életét – írja a mai Blikk.

“Én magam szinte semmire sem emlékszem. Egy sörszállító cégnél dolgozom (…) Megérkeztem az egyik vendéglátó-helyiségbe, fogtam a hordót, amelyet egy molnárkocsi segítségével eltoltam a teherliftig, ott betettem a liftbe, és onnantól minden emlékem kiesett” – mesélte a bulvárlapnak Valovits Sándor, aki az említett pillanatban áramütést szenvedett, és azóta is kórházi ápolásra szorul. A liftben ugyanis zárlatot kaptak a biztosítékok, és mivel a hordó és az emelőszerkezet is fémből volt, ahogy a férfi hozzáérintette a hordót, azonnal megcsapta az áram.

“Éppen egy üzleti tárgyaláson voltam a helyszínen. Csak arra lettem figyelmes, hogy a pincérek értetlenül állják körül a férfit. A levegőben érezni lehetett, hogy baj van, és ezt azért is mondom így, mert a szag az áramütés miatt valami félelmetes volt. Odaléptem, és azonnal tudtam, hogy a férfit rázza az áram. Megfogtam két székpárnát, és azok segítségével húztam el a lifttől, de ekkor ő már nem tudott magáról. A füléből folyt a vér, és a fejét is beütötte. Lefektettem, stabil oldalfekvésbe helyeztem, és mivel sem a pulzusát nem érzékeltem, sem a lélegzését, azonnal megkezdtem az újraélesztést” – mesélte Rippel, akiben akkor tudatosult igazán a helyzet súlyossága, amikor az általa megmentett férfi állapotát a kiérkező mentők közel egy órán át stabilizálták.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik