Szórakozás

Bangó Margitnak levelet küldtek háborgó szomszédjai

Az énekesnőbe két ölebe miatt kötöttek bele a szomszédok, akik nem tolerálják tovább a hajnali csaholást.

Bangó Margit két aprócska házi kedvenc gazdája, de szomszédjai nem rajonganak értük. Állítólag minden éjszaka a két eb ugatására kelnek, ezért panaszlevelet írtak a Kossuth-díjas művésznek. “Nagyon kérem, szíveskedjenek valamit csinálni a kutyáikkal, mert tarthatatlan, hogy hajnali 4-kor folyamatos csaholásra ébredek, amit a kutyák folytatnak… egyre rosszabb az állapot.”

Az énekesnő azonban nem vette szívére az üzenetet, és a kutyák nevében válaszlevelet is küldött a hepciás lakóknak, amelyben elmondta, hogy a kutyáknál bizony előfordul, hogy ugatnak. Megnyugtatásképpen pedig azt is tudatta, hogy hamarosan egy harmadik ebbel bővül a család, abban bízva, hogy egy rottweiler majd távol tartja a betörőket.

“Ilyen aranyos szomszédok vannak. A kiskutyák valóban néha kiszaladnak hajnalban pisilni. Kertes házban ez természetes, ha valaki kutyát tart. Egyébként eddig soha nem volt köztünk civódás, de ők valahogy nagyon urak. Maguknak valók, nem igazán foglalkoznak senkivel. De tegnapelőtt betették hozzánk ezt a levelet. Miért csaholnak hajnalban? Kicsi kutyák, ki kell engedni őket pisilni, ha kaparják az ajtót” – mondta a Borsnak Margit, aki nemrégiben az amerikai CNN csatorna riporterének főzött.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik