Szórakozás

Vujity Tvrtko nappalijában forgatná az új Naplót

A tévés riporter nem nyugodott bele, hogy véget ért a TV2 magazinműsora, ezért saját zsebből, otthonában folytatná a munkát.

Tavaly novemberben, 17 év után véget ért a TV2 leghosszabban futó műsora a Napló, amivel többek között Vujity Tvrtko is állás nélkül maradt. A riporter most úgy döntött, hogy saját vezetése alatt még egy részt leforgatna a régi stábbal. Ötletét közösségi oldalán vetette fel, mert arra is kíváncsi volt, hogy a rajongók és a nézők hogyan fogadják a tervet.

“Készítsünk el egyetlen adást, a vasárnap esti Naplóhoz méltót, olyat, amiért ez a műsor volt Magyarország vezető riportmagazinja 17 éven és 2 hónapon keresztül. Tudom, hogy egyikőtök sem tévézik jelenleg, úgyhogy az sem árt, ha nem jöttök ki a rutinból, mégis Ti vagytok (voltatok) az ország legjobb riporteri csapata!!!” – kezdte Tvrtko, aki mivel maga finanszírozná a projektet, máris feltételeket kötött ki.

“Szóval: a műsor címe nem lehet Napló, mert az védett név és nem a mi tulajdonunk, majd találunk valami mást, arra az egyetlen adásra. Operatőr és vágó Barátaink jelezték, hogy önzetlenül segítenek. Stúdiónk sincs, erre felajánlom a nappalinkat, itt berendezhetjük azt. A szükséges technika bérlésének teljes díját magamra vállalom. Előre jelzem, hogy a műsor vezetőjeként nem szeretnék egyetlen kamucelebet és egyetlen politikust sem látni ebben az egyedi adásban…” – jelentette ki határozottan a tévés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik