Szórakozás

Vujity Tvrtko befogadott egy 14 éves kislányt

A tévés újságíró és felesége már négy gyermekről gondoskodik. Három fiúk mellé ugyanis egy lányt is adoptáltak családjukba.

Vujity Tvrtko még nyáron írt arról közösségi oldalán, hogy a 14 éves Gréti egy hetet töltött náluk. Most azonban kiderült, hogy a helyzet nem arra a rövid időszakra szólt, hiszen a kislány azóta is velük él. Mostanra igazi családdá kovácsolódtak össze, és együtt örülnek a sikereknek.

“Veszek egy nagy levegőt, eljött az ideje, leírom: tavaly nyár óta Gréti velem, velünk él. Mindezt tudják gyermekeim iskolájában, ahová Ő is jár, tudják közeli barátaink, tudják Feleségem kosarasai. Mégis, mintha valamilyen mítosz lengené körbe ezt az egészet. (…) 2014 nyarán írtam Nektek arról, hogy mennyire jó érzés volt egy 14 éves tini lánnyal együtt eltölteni egy kacagós, vidám, önfeledt hetet. Nevettünk, cseresznyéztünk, rengeteg vidám dolgot kipróbáltunk… aztán Gréti itt maradt, velünk él, Gyöngyivel kosarazik, a fiúkkal játszik, ma pedig ötöst kapott arra a házi feladatára, amit közösen írtunk meg” – írta a TV2-től távozó Tvrtko.

A további részletek és az, hogy az örökbefogadás hivatalos-e a csütörtökön megjelenő Story magazinból derülnek ki, amelynek exkluzív interjút adott a kibővült család.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik