Szórakozás

Celeb vagyok: Az RTL lecserélte a műsor arcát

Hiába volt száztízezer rajongója, már csak a Facebookon csipoghat Charlie.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legnagyobb nyertese a virtuális térben vitathatatlanul a Charlie nevű papagáj. A Sebestyén Balázs és Vadon Jani mellett gyakorlatilag önálló show-t vezető állatot gyorsan megkedvelték a nézők. E-maileket, sms-eket küldtek neki az RTL-hez, a Facebookon pedig majdnem száztíteter követője van. Ezt a lájkszámot simán megirigyelhetné a ValóVilág hatodik szériájának győztese, Aurelio vagy a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter. De még a szexi Bódi Sylvi népszerűségét is meg tudta dönteni.

Az arapapgájt azonban hiába kedvelték a nézők, az RTL Klub levette a képernyőről. Helyette már napok óta egy albínó sün látható a dzsungelreality felkonfjainál, ennek okát azonban a nézőknek nem kommunikálták.

“Charlie kezdetben nagyon kedves, jó fej, szerethető papagáj volt. Nagyon bírtuk. Aztán a fejébe szállt a népszerűség. Facebook-oldala lett, több mint százezren kezdték követni, interjúkat adott, és minket is egyre többet piszkált. Muszáj volt cselekednünk” – mondta a Blikknek félkomolyan Vadon.

A lap szerint tényleg az állat viselkedésével volt a baj: láthatóan olykor megzavarta a műsorvezetőket a munkájukban, különösen amikor letépkedte Balázs pulóverének gombjait, vagy váratlanul rámászott a vállára.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik