Szórakozás

Bangó Margitnak már nem kell külföldön vásárolnia

A Kossuth-díjas énekesnő eddig leginkább a határon túlról öltözködött, ezentúl viszont inkább "fogadott fiánál" vásárol.

Bangó Margit és Lakatos Márk barátsága már nem újkeletű, hiszen a páros sikert sikerre halmozott a Nagy Duett egyik korábbi szériájában. A művésznő természetesen az első vevő volt az ismert stylist saját, vintage stílusú divatüzletében is.

„Nagyon megörültem, amikor meghallottam, hogy az én fogadott fiam üzletet nyit! Ismervén az ízlését, tudtam, hogy itt szuper dolgok lesznek. Alkalmi ruhát ugyanúgy találtam magamnak, mint hétköznapit. (…) Eddig külföldön szereztem be a ruháimat, de már nem szívesen utazom annyit. Hasonlót érzek egy bolt esetében, mint egy lakásnál: amikor belépek, rögtön kiderül, szeretni fogom-e vagy sem. Márk üzlete komolyan lenyűgözött, meggyőződésem, hogy az egész női társadalmat kiszolgálja” – mondta el az énekesnő a megnyitón, ahol az is kiderült, a stylist minden ruhán feltünteti még azt is, milyen testalkatra ajánlja az ominózus darabot.

 
A stílus mindenkinek jár, és igenis megmutatom, hogy ez pár ezer forintért is elérhető. Boldog vagyok, hogy megvalósult az álmom. Nem titkolom, jó érzés egy ilyen óriási táblán viszontlátni a nevemet, de ennél sokkal többet ér, amit ezután reményeim szerint a nőknek adhatok” – mondta el a sztárgázsit visszautasító Lakatos Márk, akinek üzlete első vásárlói között Gryllus Dorka és Peller Mariann is ott volt.

Fotók: Cs. Kiss Zsuzska

Ajánlott videó

Olvasói sztorik