Szórakozás

Almáknak, körtéknek és homokóráknak árul Lakatos Márk

A stylist hamarosan saját ruhaboltot nyit, ahol különleges koncepcióval várja a vásárlókat.

A Sztárban sztár sztárgázsiját visszautasító Lakatos Márk hamarosan boltot nyit. A másságát nyíltan vállaló stylist a hölgyek leggyakrabban felmerülő problémájára egy teljesen új megoldást hoz el hazánkba ígérete szerint.

“Már évek óta nem hagy nyugodni egy álom. Sokszor elképzeltem egy olyan ruhaboltot, ami bárki számára elérhető. Ahol nem drágán, akár 2-3 ezer forintért a legmenőbb cuccok is beszerezhetők. Ahol keresgetni és próbálgatni lehet, és hasonló kalandot átélni, mint kiskorunkban, amikor anyukánk holmijai között kutattunk. Így sokkal inkább kincsvadászatnak élhetjük meg a vásárlást, nem pedig frusztráló szituációnak. Bármerre is jártam a világban, sehol sem találkoztam ilyennel. Egy idő után eltökéltem, magam valósítom meg a fejemben kialakult idilli helyet, így született meg a Style Republic by Lakatos Márk” – mondta a Blikknek Lakatos, aki a tudását a ruhacímkéken is átadja a hölgyeknek.

Márk tervei szerint az árcédula mellett extra címkéken tűnteti fel, adott ruhadarab éppen az alma, körte, oszlop vagy homokóra formájúaknak kedvez-e.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik