Szórakozás

Zimány Linda nem csak öntött, adakozott is

A modell úgy érezte, ezt be is kell bizonyítania; legalábbis a visszaigazoló e-mail megtekinthető az Instagramján. Persze, hogy ez még mindig az Ice Bucket Challenge.

Természetesen Zimány Linda sem maradhatott ki a jeges vödör őrületből, viszont talán ő az egyetlen, aki nemcsak a kihívást bizonyító videót, hanem az adakozásról szóló igazolást is megosztotta közösségi oldalán. Egyébként természetesen nagyon szép dolognak tartjuk az adakozást, hiszen az Ice Bucket videók sűrűjében néha már úgyis elfelejtődni látszik az eredeti nemes gondolat.

 

No és persze ha már ice bucket, akkor azért találtunk új gyöngyszemeket is. Itt van például Lakatos Márk, aki annyira körültekintően járt el a kihívás teljesítése során, hogy még a Balatonba is jégkockákat szórt.

 

Ábel Anitát pedig megszavazzuk a legcukibban jeges vödröző hírességnek, amiben nagy szerepe van a háttérben hallható édes gyerekhangnak: “izgulok anya” – hangzik el a videóban. A színésznő egyébként igazi dívákat, Liptai Claudiát és Dobó Katát hívta ki egy kis egy kis hidegzuhanyra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik