Szórakozás

Hujber Feri nem hisz az alkoholizmusban

A színész újabb témában nyitja fel a szemünket. Márpedig olyan, hogy alkoholizmus, az nincs. Jobb, ha tudjuk!

Hujber szótárában nem létezik alkoholizmusra keresztelt betegség, szerinte amire mi gondolunk, annak teljesen más elnevezése van, ráadásul az italról, mint olyan, hipp-hopp le lehet jönni.

“Nem hiszek abban, hogy létezik alkoholizmus. Alkoholprobléma van, amit nagy elhatározással lehet megszüntetni és később nem visszaesni. A beismerés a legfontosabb dolog, amit akár évekig is lehet húzni. Én soha nem fetrengtem négykézláb az alkoholtól és nem voltam másnapos, ezért is tartott 20 évig a beismerés. Viszont amikor az ember először elismeri és kimondja, hogy alkoholproblémái vannak, az már a gyógyulás kezdete. Egyszerűen azt kell mondani, hogy ez már nem létezik és egy új korszakot kezdeni” – magyarázta a színész az Aktívban.

Hujbernek mostanában újabb oka is van arra, hogy miért ne igyon egy kortyot se. Kislánya hamarosan megszületik, ezért nem engedheti meg magának, hogy alkoholt fogyasszon.

“Bármelyik pillanatban jöhet a kislányom, ezért nem lehet az, hogy én otthon 2-3 pohár pezsgő után beüljek az autóba, márpedig ragaszkodom ahhoz, hogy én vigyem Cynthiát a kórházba.”

Ez olvasta már? Berlinbe tette át székhelyét Debreczeni Zita

Ajánlott videó

Olvasói sztorik