Szórakozás

Az utcán omlott össze Hujber Feri

A színész nem tudja feldolgozni Bajor Imre halálát, bánatában az alkoholba menekült.

Hujber Feri első útja egy kocsmába vezetett, miután értesült a tragikus hírről. A színész összeomlott és alkoholba fojtotta a bánatát, miközben Bajor Imre alakításait nézte vissza régi felvételekről. A bevallottan alkoholproblémákkal küzdő Hujbert egy járókelő fotózta le, amint két parkoló autó között ült a földön és magából kikelve ordibált.

“Éppen arra jártam, amikor meghallottam, hogy valaki ordít és káromkodik. Megfordultam, és láttam, hogy a Hujber Feri az, aki éppen telefonált és nyomdafestéket nem tűrő módon kiabált. A szemközti kocsmából jött ki, letette a telefont, lerogyott két autó között, dühöngött, és egymás után gyújtott rá a cigarettákra. Felváltva volt a szájában a cigi és a rosé fröccs. Miután kicsit megnyugodott, elővette a táblagépét és azt nézegette, majd megint ideges lett, eltette, felállt és elment” – mesélte a Blikk olvasóriportere, aki az említett képet készítette.


A napilap az érintettet is megkereste az ügyben, így derült ki, hogy viselkedése Bajor Imre elvesztésének tudható be.

“Bajor Imre halála miatt történt. Hajnalban jöttem haza, egész éjszaka dolgoztam, alig aludtam néhány órát, nagyon fáradt vagyok, és teljesen kiakadtam, hogy elment. Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Sokat jelentett nekem, nagyon tiszteltem, nem tudom feldolgozni. Valóban leültem két autó közé, és megnéztem néhány jelenetet a Szomszédokból, ezért had ne kérjek már bocsánatot senkitől! Nem vagyok jól, egyáltalán nem, sőt, g…i szarul vagyok!” – mesélte fájdalmát nem titkolva Feri, majd letette a telefont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik