Szórakozás

Hujber Feri Balázsék kirúgását követeli

A színész kicsit megkésve, de kifakadt a Morning Show műsorvezetőinek múlt heti viccelődésén.

Hujber Feri is felháborítónak tartja, ahogy a Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri trió elpoénkodta az ELTE gólyatáborában megerőszakolt lány esetét. Azt szeretné, ha mindannyian eltűnnének a köztudatból.

“Végtelenül felháborodtam Balázsék műsorán, melyben a műsorvezetők az ELTE gólyatáborában megerőszakolt lány történetével viccelődtek. Én, aki rövidesen magam is egy kislány apukája leszek, azt akarom, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri örökre távozzanak a médiából. Egyszerűen undorodom tőlük” – kezdte Hujber közösségi oldalán.

 Fotó: TV2

Feri bevallotta, most hogy hamarosan kislánya születik, különösen érzékenyen érinti a téma. Emiatt a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor felkérését is elutasítja, amelynek ugyancsak Balázs és Jani lesznek a házigazdái. Az RTL Klub kreatív producere azonban elmondta, nem is terveztek együtt dolgozni a színésszel.

“Nehéz komolyan venni Hujber Ferenc szavait. Az gondolom, hogy amit megfogalmazott, az nem korrekt. Nem számoltunk vele a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Az adás elkészítése előtt, sokkal több esetleges szereplőt felhívunk, mint akire szükség van, hogy felmérjük, kikkel tudunk együtt dolgozni. Hamar kiderült, hogy vele nem. Mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz, de azt hiszem jelen esetben nincs szó másról, mint címlap-vágyról. Valószínűleg Sebestyén Balázsék és az RTL Klub hátán felkapaszkodva szeretne magának publicitást szerezni” – mondta kertelés nélkül Herman Péter a Life.hu-nak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik