Szórakozás

Egymásba gabalyodott Tóth Gabi és Istenes Bence

Úgy tűnik új RTL Klubos sztárpár születik. A fiatalok az X-Faktor forgatásán melegedtek össze, de már látták őket csókolózni is.

Istenes Bence eddig is az ismert hölgyek társaságát kereste. Járt korábban Kovácsovics Fruzsinával, Iszak Esztivel, VV Anikóval, legutóbbi szerelmét, Csobot Adélt pedig szintén a tehetségkutatónak köszönheti. Szakításuk után összeboronálták már a Barátok Közt színésznőjével, Kiss Ramónával is, de arról is megindultak a találgatások, hogy talán Adéllal békültek ki. Az X-Faktor házigazdája tagadta a híreket, ám most Tóth Gabival gabalyodott össze, aminek szemtanúi is akadtak.

“Többeknek is szemet szúrt, ahogyan Gabi és Bence teljesen egymásba gabalyodott. Gabi folyamatosan Bence nyakában lógott, akin szintén látszott, hogy élvezi az énekesnő társaságát. Körülbelül hajnali kettő körül értek le a klubba, és két órát töltöttek ott. Mindvégig sugdolóztak, évődtek, enyelegtek, csókolóztak, ahogyan ez friss pároknál természetes. Egyértelmű volt teljesen be vannak zsongva a másikra” – mesélte a Blikknek egy vendég, aki ugyanazon a szórakozóhelyen bulizott, mint a tévések, szavait pedig többen is megerősítették.

A napilap az érintetteket is megkérdezte bontakozó kapcsolatukról, de Bence hárított: “Erről nem szeretnék semmit mondani”. Az énekesnő pedig az RTL Klub sajtóosztályán keresztül üzente ugyanezt.

Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik