Szórakozás

Túlélésért tankolnak a sztárok – fotók

Túlélő felszerelésért: fejszéért, késért, fejlámpáért szállt harcba Horváth Gábor olimpikon és Bede Róbert műsorvezető-sztárséf, akik egy hatalmas jégtömbből próbálták meg kiszabadítani a befagyasztott eszközöket.

McMenemy Márk vezetésével a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó és a sztárséf jégvágóval esett neki egy hatalmas jégtömbnek, hogy kiszabadítsák Bear Grylls legújabb túlélő felszereléseit: Fiskars fejszét, Gerber taktikai zsebkést, Bear Grylls fejlámpát. A hírességek a túlélő eszközök helyett egy ollót szedtek ki a jég fogságából, és bár nagyon élvezték az izzasztó munkát, végül a hatékonyabb megoldást választva leborították az egész tömböt a Mol benzinkút közepére.

Sharon Stone-t megszégyenítve használtam a jégvágót, de csak az ollót tudtam kiszabadítani a fejlámpa, vagy fejsze helyett” – mesélte nevetve Bede Róbert. „25 kiló krumplival előbb végeztem volna, mint ezzel a feladattal”– viccelte el a műsorvezető, aki nagyon örül a MOL és a Fiskars új pontgyűjtő akciójának, amelynek keretében be is szerezheti konyhájába a legújabb Fiskars rozsdamentes késszettet.

Horváth Gábor edzéstervét ideiglenesen jégfaragással egészítette ki, ahol szintén bevethette karizmait. Bár kevésbé volt sikeres, mint a vízen, kifejezetten élvezte a sportértékkel bíró feladatot.

Bár a jégfaragásban nem jeleskedtem, de megfogadtam, hogy gyakrabban járok MOL-kútra tankolni, hogy a kisfiamnak beszerezzem az állatmintás gyerekolló szettet. Gyakran játszom vele otthon és ennek biztosan örülni fog” – mondta Horváth Gábor.

A hírességek először próbálták ki a MOL kutakon kapható praktikus téli Fiskars és Gerber szerszámokat, eszközöket, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem, és akár remek karácsonyi ajándék is lehet belőlük. A kisgyerekektől a felnőttekig mindenki megtalálja közöttük a számára megfelelőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik