Szórakozás

Fiatalodjon csiganyálkával!

csiganyál (kezelés)
csiganyál (kezelés)

A japánok találtak új, hatékony fegyvert a ráncok ellen.

A legtöbb embernek a csigák csak kellemetlen kerti kártevők. De hála az új japán csodamódszernek, most nők százai őrülnek meg a a csiganyálkás öregedésgátló kezelésekért.

A legújabb őrület persze megérkezett Nagy-Britannia szépségszalonjaiba is, ahol 50 fontba kerül egy “csigapakolás” (kb. 17 ezer forint). Az eljárás rém egyszerű: három csigát helyeznek a páciens arcára, ezután kedvükre csúszkálhatnak.

A Daily Mail által megkérdezett kozmetika tulajdonosa elmondta: az eredmények elsöprőek, köszönhetően a rendkívül értékes, csiganyálban található fehérjéknek.

Fotó: Northfoto

“Először persze bizarrnak és visszataszítónak tűnik, de a kezelés valójában nagyon kellemes, és utána a bőr hihetetlenül ragyogó és puha lesz. Csigáink fényűző étrenden élnek, akárcsak japán társaik – ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcs és zöldség a napi menü. A “csodacsigák” már olyannyira a szívünkhöz nőttek, hogy mind a hatvanat meg tudjuk különböztetni, még nevet is adtunk nekik. “

Hozzátette: A csigákat egy-egy bevetés után négy napig pihentetni kell. A karanténban megszabadulnak a kezelés során összegyűjtött szennyeződésektől.

Dr. Chopra, aki klinikai vizsgálatokkal támasztotta alá az új csodaszer hatékonyságát, azt mondta: a nyálka természetes antibiotikumokat és hialuronsavat is tartalmaz, amely hidratálja a bőrt. Az eredmények nagyon biztatóak, kevesen tudják, de a csigaváladékot a súlyos bőrbetegségekre és a pattanásokra is lehetne használni.

“A franciák már különféle csigafehérjés testápolókat is piacra dobtak, de ezek nem olyan hatékonyak, az élő csigák nyála sokkal koncentráltabb.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik