Szórakozás

Sztárdömping várható a Vajna–Palácsik lagzin

A pletykákkal ellentétben oltár elé vezeti 39 évvel fiatalabb kedvesét Andy Vajna.

Pletyka ide, pletyka oda, semmi nem zavarja az Andy Vajna – Palácsik Tímea páros esküvői előkészületeit. Bár a Blikk korábban azt írta, Vajna félti kormánybiztosi pozícióját, a Best magazin részletesen beszámolt az esküvő előkészületeiről, így többek között arról is, hogy igazi sztárdömping várható a lagzin. A Bors pedig úgy értesült, hogy a pár augusztus 25-én, vasárnap mondja ki a boldogító igent, méghozzá Antonio Banderas villájában. Az esküvőre egyébként Hollywoddban is nagyon sokan kíváncsiak, Magyarországról viszont csak kevesen kaptak meghívót.

Fotó: Szabó Lilla

„Magyarországról kevesebben utazhatnak a lagzira. Csak a legszerencsésebbek kaptak meghívót. Elsősorban Timi legszűkebb családi körére és néhány barátnőjére lehet számítani” – mesélte egy bennfentes a Borsnak.

A Best magazin cikkéből az is kiderül, hogy nem Banderas lesz az egyetlen sztárvendég a luxusesküvőn. Vajna közeli barátai között ugyanis olyan világsztárok szerepelnek, mint Robert De Niro, Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarzenegger, akik közül az előbbi kettő már járt is Magyarországon. A lagzi előkészületei pedig gőzerővel folynak: Tímea már hetek óta Los Angelesben készülődik a nagy napra, amikor is tökéletes külsővel szeretne oltár elé állni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik