Szórakozás

Mégsem házasodik Andy Vajna?

A filmesnek fontosabb a politika, mint házasság - legalábbis az egyik lap szerint.

Mint ahogyan azt a BEST magazin megírta, álomesküvőre készül Andy Vajna és Palácsik Tímea. A hollywoodi luxusesküvő részletei máris kiszivárogtak, ezek szerint az is elképzelhető, hogy a legnagyobb világsztárok is részt vesznek a jeles eseményen.

A Blikk most mégis arról ír, hogy a pár lemondta az esküvőt, bár az érintettek nem szólaltak meg az ügyben.

“Vajna senkinek nem beszél a Timihez fűződő kapcsolatáról, de a viselkedése alapján két fő oka lehet annak, hogy nem akarja elsietni ezt a házasságot” – mondta a Blikknek Andy Vajna és Palácsik Tímea egyik ismerőse.

“Az egyik a kormánybiztosi megbízatás, amelyet Andy pont azután vállalt el, hogy ők ketten megismerkedtek egymással. Andy bízik Timiben, tényleg szereti a lányt, de el akarja kerülni, hogy politikai szereplőként kényelmetlen helyzetbe hozza, és itt jön a másik dolog. Timi nem otthon ülő típus. Szeret eljárni szórakozni, Andy pedig nem tud mindig vele menni” – tette hozzá az informátor.

Mindezek ellenére egyre több jel utal arra, hogy mégiscsak lesz esküvő: a BEST magazin információi szerint Tímea már hetekkel ezelőtt Amerikába utazott, hogy ott szépüljön a lagzira, ráadásul a pár az utóbbi időben elválaszthatatlan volt. A cannes-i filmfesztivál után pár hetet Magyarországon töltöttek, majd Los angeles felé vették az irányt.

Fotó: StoryOnline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik