Szórakozás

ByeAlex 7 milliót szakít a Kedvesemmel

ByeAlex (ByeAlex)
ByeAlex (ByeAlex)

ByeAlex (28) megcsinálta a szerencséjét! Azzal, hogy csütörtökön este fellép az Eurovíziós Dalfesztivál svédországi döntőjében, máris gazdag embernek mondhatja magát. Számításaink szerint ugyanis a különc miskolci fiú akár hétmillió forintot is kereshet jogdíjakból a malmői fellépéssel.

Az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán minden évben felmerül, hogy mi értelme van ennek az egész felhajtásnak, minek veszünk részt benne, hiszen nyerni sosem fogunk, jobb esetben is csak a középmezőnyben végzünk. Minimális kivétellel jó szokás szerint a magyar induló sem kapja meg az ország egyöntetű támogatását, ám a világ egyik legnagyobb show-jában való részvétel ad némi kárpótlást-írja a Blikk.hu.

Ráadásul az Eurovíziós Dalfesztivál nagyon jó üzlet a versenydal szerzőinek. A hatalmas felhajtás ugyanis sok fellépéssel, magyar és külföldi rádiós szerepléssel jár, nem is beszélve arról, hogy ideális esetben a több mint 100 milliós nézőközönség előtt, kétszer kell előadni a versenydalt. Ez pedig mind vonzza a jogdíjat, nem is keveset.

A Blikk által megkérdezett szakértő szerint a Kedvesem című dal legrosszabb esetben is legalább hétmillió forintot hozhat a konyhára ByeAlexnek, hiszen ő nem csak az előadója, de szerzője is a slágerré lett magyar versenydalnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik