Szórakozás

Íme az új kollekciók a legcsinosabb magyar modellekkel!

Megközelítőleg 300 VIP meghívott mellett több mint 400 jegyet vásárló vendég volt kíváncsi a Sugarbird új kollekcióira és a programot tovább színesítő sztár vendégek produkcióira.

Sugarbird and the City kollekció

A Mutasd a Városod kampány pólói ezúttal a városokat képviselő Sugarbird vásárlók
prezentálásában

Sona Skoncova, „Pretty Woman” kollekció

A Sugarbird csapatához csatlakozó szlovák top modell első kollekciójában a “Pretty Women” dögös oldala és eleganciája is egyaránt megjelenik. A kollekció jellemzői a vagány, cipzáras, toppokkal kombinált megoldások. A „Pretty Women életérzést” Csobot Adél produkciója erősítette.

Dukai Regina, „Love Essence” kollekció

Egy kollekció, ami az alkalmi, hosszú ruhákat a hétköznapokba emeli át. A ruhák finom pamut anyagból készülnek, dominálnak a neon színek, és a szívek, egyszerű feliratok. A kollekciót Kállay-Sounders András előadása színesítette.

Dukai Regina, „Flowerbomb” kollekció

Virágbomba mindenhol: megjelenik a bikini is!

Tatár Csilla, „Színezd újra“ kollekció

Egyszerű szabásvonalak, erős határozott színek, és a fehér…újra színezve….. A bemutatót a egy fiatal, tehetséges énekesnő, Csemer Boglárka, Boggie színesítette produkciójával.

Debreczeni Zita, „Paparazzi” kollekció

Caramel fellépést követően Zita kollekciója DJ Mahogany zenéjére vonult fel. A kollekcióra az egyszerűség és letisztultság jellemző, amit Zitától már megszokhattuk. Tavaszi kollekciójának újdonsága, hogy Zita saját szakmáját, a fotózást jelenítette meg filmnyomatként.

Bódi Sylvi, „Dolce vita” kollekció

Csipke, pöttyök, shortok, vespa – olaszos hangulat, szuper szexi kivitelben! Stílszerűen Judy and the Prison Band az Italiano című sláger feldolgozását adta elő kíséretként.

Zimány Linda, „Rodeo drive” kollekció

Minden, ami a világ leghíresebb utcáján szembe jöhet velünk, póló, jeans, jogging, és szuper szexi trendi pántos ruhák. Király Viktor legújabb slágerei röpítettek minket a Rodeo Drive-ra a bemutató alatt.

Lola, Starshine Festival kollekció

Fesztivál hangulat, Smile és színes lufik mindenhol, minden mennyiségben. Az eseményen a legújabb vendégtervező, Lola első darabjai kerültek bemutatásra. Egy olyan póló kollekció, amely a vidámságot és a mindennapjainkat szimbolizálja. A kollekcióhoz nem csendülhetett volna fel más, mint a Hair betétdala, a Good Morning Starshine, Lola feldolgozásában,
élőzenei kísérettel.

Jagasics V. Csonka Hedvig a Sugarbird márkatulajdonosa és vezető tervezője a modellek tekintetében is szakított a divatszakmában megszokott sémákkal. Nem láthattunk csont sovány modelleket a kifutón. A ruhákat normál súlyú, magasságú lányok mutatták be.

„Nem szeretném semmilyen formában promózni tovább, hogy egy nő csak soványan tökéletes és hibátlan és csak úgy nézhet ki jól. Normál alkatú, csinos, szép, igényes, kiegyensúlyozott és egészséges kinézetű lányokkal szeretnék a jövőben dolgozni.” – nyilatkozta Jagasics V. Csonka Hedvig.

A fesztivál gasztronómiai hangulatát a Demeter pincészet legkiválóbb borai emelték, a bejárat előtt belga sült krumpli standdal gondoskodtak a szervezők az autentikus élményről. A The Body Shop és a Kreatív Sminkműhely gondoskodott a modellek sminkjeiről és a vendégek sminkfrissítéséről. A Schwarzkopf Professional Moowhair csapata pedig a modellek frizuráját készítette. Az idén 15 éves Joy magazin címlapfotózással színesítette a programokat.

Az esemény kiemelt partnere, a Fiat pedig egy különleges nyereményjátékon keresztül állított párhuzamot a Fiat 500 modellek és a Sugarbird tervezők sokszínűsége mellett. A három Fiat 500 modellt (Fiat 500 cabrio by Gucci edition, a Fiat 500L és a Fiat 500 Starshine by Sugarbird egyedi kiadása) a vendégek nem csak megcsodálhatták, de meg is nyerhették egy hétvégére egy-egy értékes ajándékcsomag részeként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik