Szórakozás

Így töltötték be saját vérét Lakatos Márk arcába

Hazánkban nem régen debütált egy különleges kezelés, amelyet legtöbbször csak Drakula-terápia néven emlegetnek. Ezt a módszert több sztár is kipróbálta már.

Lakatos Márk stylist nem csak az önmagukkal elégedetlen hölgyek szépségének és önbizalmának növelésével foglalkozik, önmaga lelki és testi megújulására is próbál minél több időt és energiát szentelni.

„ A klinikán már számos kezelést kipróbáltam, ám ez a nem éppen hétköznapi módszer rögtön felkeltette az érdeklődésemet, hiszen ez egy teljesen természetes eljárás azáltal, hogy saját véremnek egy alkotóelemét juttatják vissza az arcbőrömbe. Azzal hogy ezt a kezelést büszkén támogatom, arra szeretnék buzdítani mindenkit, hölgyeket és urakat egyaránt, hogy természetes módon próbálják megőrizni és fenntartani fiatalos megjelenésüket. Ha az ember elég időt fordít a megelőzésre, akkor hatékonyan késleltetheti az öregedési folyamatokat, amit hosszú távon az egyedüli járható útnak tartok az egészség és szépség megőrzésének érdekében.”

A Barátok közt Berényi Zsuzsája, Csomor Csilla a természetesség híveként elzárkózik minden drasztikus beavatkozástól, de a Drakula-terápiára való felkérést nagy örömmel vállalta.

„A Drakula-terápia egy olyan eljárás, ami természetes módon segít a szépséget és a fiatalosságot megőrizni. Kifejezetten alkalmas a meglévő apró ráncok, szarkalábak halványítására, arcunk pedig teltebb, feszesebb és üdébb lesz általa. Köztudott rólam, hogy én ódzkodom minden külső beavatkozástól, és mindenféle idegen anyag bejuttatása a szervezetembe abszolút tabu nálam” – vallotta be őszintén a színésznő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik