Élet-Stílus

Lakatos Márk: negyven felett is éljük meg az életet!

Bár Anita még nincs 40, már 49-nek érzi magát. Az Én is szép vagyok! című tv-műsor és Lakatos Márk stylist következő alanya Elek Anita, 39 éves fogászati asszisztens, aki 2 fiával és férjével egy igazán fiús családban éli mindennapjait.

Korrigálásként szemhéj plasztikán esett át, a homlokráncait botox-szal kezelték, és hialuronsavas kezelést is kapott a plasztikai sebésztől.

Mivel a 39 éves anya rossz méretű melltartót visel, mint a hölgyek többsége, Márk egy igazán csinos darabbal kápráztatta el, valamint az idei nyár slágerét, az alakformáló fürdőruhát próbáltatta fel vele, amely nem bikini, hanem egy igazán csinos egyrészes úszódressz.

Sötét haja miatt Anita arca túl merevnek tűnt, mert a túl sötét szín igen erős keretet ad a bőrnek, és nem engedi élni a lágy vonásokat az arcon. Ezért egy merész, nagyon dögös hajszínre váltott a fiús anyuka: a vörösre.

A stylist-műsorvezető tapasztalata szerint a negyedik X után a nők többsége úgy érzi, hogy vége az életének, már semmi jó nem fog velük történni, pedig egyszerűen csak meg kellene élni a 40 feletti időszakot is, igazi, érett nőként. Érezzük jól magunkat a bőrünkben minden korban! – javasolja.

Én is szép vagyok! – szerda esténként 23.20-kor a TV2 műsorán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik