Szórakozás

Botrányos sztárháború Tolvai Reni mellei miatt

Lakatos Márk végleg pontot tett a Tolvai Reni-ügy végére. A stylist Kárász Robinak is visszavágott.

Bár a Viva Comet-díjátadó már több, mint egy hete volt, még mindenki a ceremónián történtekről beszél. Különösen Tolvai Reni áttetsző ruhájáról, mely bájait is alig takarta. Az énekesnő azonban nem bánta meg a ruhaválasztását, a kreáció megálmodója, Léber Barbara is kiállt az énekesnő mellett.

Lakatos Márk azonban az első perctől kezdve rossz döntésnek titulálta az énekesnő ruhaválasztását. Szerinte Reni molett idomait előnytelenül hangsúlyozta a ruha, melyet egyébként is tudni kell viselni. A sytlistot ezen nyilatkozata miatt többen is bírálták az utóbbi időben, különösen azért, mert egy molettek önbizalmát növelő műsor házigazdája volt több hónapon keresztül.

Kárász Robi szintén ezért nehezményezte Márk lesújtó kritikáját, s elégedetlenségének a Mokkában hangot is adott. Szerinte Lakatos Márk jobban tette volna, ha ez esetben csendben marad. Azonban a stylistnak esze ágában sincs hallgatni. A gyakran polgárpukkasztó designer véleményét először és utoljára osztotta meg a témával kapcsolatban.

„Ha egy ruháról ennyi borzasztó felvételt lehet csinálni egy olyan rendezvényen, ahol millió kamera van, akkor az a ruha egy kudarc!” – kezdte Lakatos Márk, aki szerint ezt a kreációt csak olyan ember veszi fel, aki feltűnést szeretne kelteni. Tolvai Reni azonban félszeg mosollyal az arcán pózolt merész ruhájában, így választása mindenképp hiba volt – mondta Márk.

„Ha egy molett nő olyan ruhát választ, amiben látszik, hogy nem feszes a cicije, kilóg a mellbimbója és igenis látszanak a hurkácskái …nos akkor tegyen magasról a világra és fölényes önbizalommal nézzen a kamerák tüzébe” – folytatta a stylist, aki állítja, műsorában hasznos praktikákkal és tanácsokkal szolgál a molett hölgyek számára, arra nézve, hogyan rejtsék el hibáikat.

Lakatos Márk szerint a nők önbizalmára csak ezek a praktikák vannak építő hatással, nem pedig az, ha testük előnytelenségét tovább hangsúlyozzák, akár Tolvai Reni. A stylist szerint ezt az álláspontját sokan figyelmen kívül hagyták – beleértve Kárász Robit is – mikor ráförmedtek. Ő ugyanis nem Reni alkatát kritizálta, sokkal inkább előnytelen ruhaválasztása volt az, amely miatt utat engedett a véleményének. Ám Lakatos Márk most végképp lezárta az ügyet, s nem szeretne többet hozzáfűzni Tolvai Reni divatbakijához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik