Szórakozás

Fábry nem bír D. Tóth Krisztával

fabry-sandor(960x640)(3).jpg (fábry sándor, )
fabry-sandor(960x640)(3).jpg (fábry sándor, )

Annak idején többen is féltették D. Tóth Krisztát és műsorát, miután kiderült, hogy az ország egyik legnépszerűbb sztárja, Fábry Sándor az M1-re szerződik. Attól féltek, hogy Fábry „maga alá gyűri” csinos kollegináját.

Mint ahogyan arról már annak idején beszámoltunk, D. Tóth Kriszta heti showját lefelezték Fábry felbukkanása után, azóta csak minden második héten beszélgethet népszerű vendégeivel. Nem titok, hogy annak idején egyesek biztosak voltak abban, hogy a változás a csinos tévés showjának halálát jelenti, ám mostanra bebizonyosodott, a károgóknak nem lett igazuk, sőt olyasmi történt, amire talán senki nem számított.

Fábry műsorának nézettsége jelentősen visszaesett az RTL Kluboshoz képest, igaz, egy kereskedelmi csatorna nézettségét nem érdemes és nem is szabad összehasonlítani a közszolgálatival. Ráadásul az MTVA vezetői annak idején kifejtették a Hír24 érdeklődésére, elégedettek Fábryval, csak úgy, mint D. Tóth Krisztával.

S hogy mi az a váratlan fordulat, amire már utaltunk? Hát az, hogy Fábry és D. Tóth Krisztina látszólag nem bírnak egymással, legalábbis az AGB nézettségi mutatói erre utalnak. Az utóbbi hetekben a két ismert televíziós műsora fej, fej mellett halad, szinte hajszálra megegyezik a nézettségük.

Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett 4+ kategóriában, ami a négy évnél idősebb embereket takarja, a lakosság 8-9 százaléka kapcsolt csütörtökönként az M1-re, Fábryra, illetve D. Tóth Krisztára, ami azt is jelentheti, hogy népszerűségük megegyezik. Ugyanakkor azt sem szabad eltitkolni, hogy D. Tóth Krisztina műsorát a Facebookon jóval többen lájkolták, mint Fábryét. Mindenesetre izgatottan várjuk, hogy ez a mérleg merre billen majd el egy idő után, persze az is megeshet, hogy továbbra is minden változatlan marad és mindketten boldogan élnek a köztévénél, míg meg nem halnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik