Szórakozás

Kifecsegték Fábry intim családi titkait

Fábry Sándor (fábry sándor, )
Fábry Sándor (fábry sándor, )

Fábry Sándor sosem beszél magánéletéről, rejtegeti párját és kislányát is. Most azonban a Best magazinnak sikerült néhány titkot megtudni a hírességről.

A tévés és élettársa sokáig próbálkozott, mire kislányuk megfogant – árulta el Fábry Kornél atya, a híresség rokona, aki egyéb titkokba is beavatta az olvasókat.

„Az unokabátyám engem kért meg évekkel ezelőtt, hogy imádkozzam azért, hogy az ég megajándékozza őket egy egészséges kisbabával. Örömmel fohászkodtam az Úrhoz, hogy Sándor párja mielőbb áldott állapotba kerüljön. Mondanom sem kell, hogy én magam is mennyire boldog voltam, amikor a kis Borbála megérkezett” – mesélte lelkesen Fábry rokona.

„Sanyi mindig szeretett volna egy kisfiút, de lassan nagypapakorba lép, és Zsuzsi is elmúlt negyven. Pedig Sándor fantasztikus édesapa, rengeteget foglalkozik a kis Borbálával. Borzasztóan élvezi az édesapaszerepet, még azt sem bánja, hogy az örökmozgó kislány a nap végére bizony alaposan elfárasztja. Nem is kérdéses, számára Borbála a legfontosabb, és minden más csak utána következik” – meséli az atya a Best magazinban, ahol további érdekességek is olvashatók az ismert tévés családi titkairól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik