Szórakozás

Vele jegyezte el magát a bombázó Olivia Wilde

Jason Sudeikis és Olivia Wilde (Jason Sudeikis és Olivia Wilde)
Jason Sudeikis és Olivia Wilde (Jason Sudeikis és Olivia Wilde)

Csak alig több mint egy éve vált el férjétől Olivia Wilde, de máris a következő esküvőjét tervezi, miután komikus lovagja megkérte a kezét.

Olivia Wilde nem szereti halogatni a dolgokat, ha beleszeret valakibe. A szexi színésznő hamarosan ismét férjhez megy, miután párja, Jason Sudeikis megkérte a kezét. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor történt a lánykérés, mivel a kapcsolatukról nem beszél nyilvánosan a páros, de Olivia gyűrűsujján ott díszeleg egy hatalmas gyémántköves ékszer. A komikus szülővárosában, Kansas Cityben nagy iramban zajlanak az esküvőjük előkészületei, és az összes lakos izgatott a nagy sztárlagzi miatt, amelynek pontos idejét egyelőre nem tudni, és amelyről a titkolózó színészpáros vélhetően csak utólag számol majd be.

Doktor House egykori Tizenhármasa tavaly ősszel került közelebbi kapcsolatba a Saturday Night Live állandó szereplőjével, alig néhány héttel azután, hogy elvált első férjétől, Tao Ruspoli olasz hercegtől, akivel nyolc évig élt együtt. Jasonnek sem Wilde lesz az első felesége. Ő A stúdió című nagy sikerű sorozat íróját, Kay Cannont vezette oltár elé, de a Claudia Schiffer házasságát is majdnem tönkretevő January Jones elszerette az asszonytól.


Második esküvőjükre készülnek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik