Szórakozás

Ő Renée Zellweger új szerelme

Miután teljesen váratlanul kidobta vőlegénye, több mint másfél évbe tellett, mire sikerült újra párra lelnie Renée Zellwegernek.

Hosszú ideje egyetlen sikeres filmje sem volt Renée Zellwegernek, de a magánélete még ettől is sivárabb volt. Ám most végre az ő életében is feltűnt a herceg. A szerelem Doyle Bramhall II énekes-gitáros képében talált rá újra a színésznőre, és a kapcsolatuk egyre komolyabb. Azt nem tudni, hogy mikor indult a románcuk, de nagyon jól megvannak a barátaik szerint. Ráadásul már nyilvánosan is vállalják a kapcsolatukat, beszélni viszont nem akarnak a viszonyukról.

Úgy tűnik tehát, hogy Renée magánélete kezd egyenesbe jönni, ami nagyon ráfért már.Tavaly március óta ugyanis egyedül volt, és nyalogatta a sebeit, miután Bradley Cooper gyakorlatilag egyik napról a másikra elhagyta. A szakítás oka az volt, hogy Renée megszállottan férjhez akart menni, vőlegénye megkérdezése nélkül szervezni kezdte a lagzit és már a menyasszonyi ruhát is beszerezte, majd Coopert kész tények elé állította. A szépfiú pedig egyből dobbantott is, mert ő nem akart még egy esküvőt, miután Jennifer Esposito örökre elvette a kedvét a házasságtól.


Renée és az új szerelem, Doyle

Ajánlott videó

Olvasói sztorik