Szórakozás

Zámbó Krisztiánra baleset és némaság vár?

Az X-Faktor szereplőjéhez már kétszer betörtek, villám csapott a házába és számtalan szerencsétlenség történt vele. Frabato szerint a következő csapás az lehet, hogy elmegy Krisztián hangja.

Szörnyű hírek keringenek a sajtóban Zámbó Krisztiánról. Az X-Faktor felfedezettjének házába villám csapott, kétszer betörtek hozzá, elrabolták a kiskutyáját és számtalan más rejtélyes eset okozott már bosszúságot neki. Zámbó Krisztián azt sejti, hogy megátkozták a házát, ami az ismert jós, Frabato szerint sem elképzelhetetlen.

“Nagyon nehéz teher van rajta az apja miatt, de Jimmy a túlvilágról szeretné, hogy sikeres legyen a fia. Krisztiánt sokan szeretik és sokan nem szeretik. Az ellenségei sorozatos támadásai a házán csapódnak le, ezért történhetnek a szerencsétlenségek” – mondta a Hír24-nek Frabato.

Az ismert jós szerint Zámbó Krisztiánnak nincs más választása, mint hogy gyertyákkal oldja fel a házán ülő átkot.
“Az irigyek és az ellenségek által szórt átkot fehér, piros és lila gyertyák gyújtásával lehet elűzni. Ezeket egy-egy órán át kell égetni, hogy a rossz energiák végleg távozzanak” – javasolja Frabato.

Az azonban kétséges, hogy Krisztiánnak lesz-e lehetősége a gyertyaégetésre, ugyanis az X-Faktor ideje alatt a versenyzőkkel összezárva él, próbákra és forgatásokra jár. Frabato szerint, ha elmarad a szertartás, az énekes egyre több szerencsétlenséggel találhatja szemben magát. Újra betörhetnek hozzá, balesete lehet, meglophatják, sőt még a hangja is elmehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik