Szórakozás

Így öltöztette apját Zámbó Krisztián – Titkos fotó

Zámbó Krisztián a minap az interneten tett közzé egy eddig sosem látott fotót tinédzserkori önmagáról és édesapjáról, Jimmyről.

A jelenleg az X-Faktor versenyzőjeként bizonyítani vágyó Zámbó Krisztián a verseny eleje óta gyakran beszél édesapjáról. Azt mondja, a tehetségkutatóban való szerepléssel szeretné megmutatni, hogy a szilárd családi háttér és a jól csengő név ellenére tehetségével is megállja a helyét a szakmában, aminek elhunyt édesapja is örülne.

Krisztián legutóbb a Facebook rajongói oldalán tett közzé egy fotót tinédzserkori önmagáról és édesapjáról. A valószínűleg családi házukban készült fotón az látható, ahogyan az X-Faktoros épp Jimmy ingét gombolja be nagy büszkeséggel. A felvétel tanúbizonysága annak, hogy Krisztián sokszor készülődött együtt édesapjával fellépései előtt.

A képet az interneten több mint kétezren lájkolták és száznál is több hozzászólás érkezett hozzá. A rajongók érzései vegyesek: sokan bírálják Jimmy fiát eddigi szereplése miatt, míg mások támogatásukról biztosítják. Az azonban biztos, hogy Zámbó Krisztiánról mindenkinek van véleménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik