Szórakozás

Zámbó Krisztián: nagy meglepetéseket tartogatok

zámbó krisztián (zámbó krisztián, )
zámbó krisztián (zámbó krisztián, )

Kevesebb volt a hamis hang, de Geszti Pétert és Nagy Ferót továbbra sem győzte meg Jimmy fia. Krisztián azonban optimista, mint mondja, rájött a siker titkára.

Zámbó Krisztián újra önmaga és megtalálta a helyes irányt – legalábbis erről beszélt lapunknak az énekes az után, hogy szombat esti produkciójával, a félelemről szóló “Harc és vágy” című dallal a stúdióban helyet foglaló közönség körében óriási sikert aratott.

“Hatalmas tétje volt számomra a mostani produkciómnak. Nem tagadom, nagyon be voltam tojva. Úgy éreztem, ha megint elrontom, nincs tovább, és soha többet nem fogok tudni kimászni a gödörből. Most is egy harcot vívtam önmagammal, mint akkor, de ezúttal végre felül tudtam ezen kerekedni. Rájöttem a titkára, hogyan irányítsam önmagam, de ennek a nyitját egyelőre még nem szeretném elárulni. Ha ezt a továbbiakban is alkalmazni tudom, akkor nagyon nagy meglepetéseket okozhatok még a nézőknek. Nem ismernek még az emberek, és nem tudják még, hogy mire vagyok képes” – mondta lapunknak a 32 éves tehetség.

A önbizalmában jócskán megerősödött énekest Geszti Péter és Nagy Feró bíráló szavai sem tudták megtörni, akik bár elismerték, hogy Krisztián sokat fejlődött múlt heti produkciójához képest, énektudása – szerintük – még így is elmarad a többi versenyzőjéhez képest.

“Elfogadom a kritikát, ha nem fogadnám el, akkor el lennék szállva magamtól, márpedig én nem vagyok olyan típus. Tudom, hogy vannak hibáim, de az X-Faktort egészen addig nem fogom abbahagyni, amíg a barátok és az emberek nem bíznak bennem, és nem szavaznak rám. Mert nyilván nem hagyhatom cserben őket, és a mentoromat sem” – magyarázta a Hír24-nek Krisztián, aki mellett Keresztes Ildikó is teljes vállszélességgel kiáll.



“Nem tudom, hogy mit vártak a mentortársaim azok után, hogy Krisztián annyira összetört a múltkori produkciója miatt. Senki sem gondolhatta, hogy hirtelen majd olyat fog énekelni, amivel rögtön a második élő adásban megnyeri az X-Faktort. Irreális dolgokat nem lehet elvárni tőle. Ő is csak egy ember, egy pályája elején járó tehetséges énekes-művész, akinek nagyon hiszek a tudásában és a tehetségében” – mondta Keresztes, aki idén is dobogós helyre számít a végső fináléban, de azt, hogy szerinte melyik mentoráltjával van esélye eljutni a döntőig, egyelőre nem akarta elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik