Szórakozás

Zaklató teszi pokollá Lola életét

lola (lola, )
lola (lola, )

A fiatal énekesnőt egy ismeretlen személy bombázza leveleivel. Lola először nem törődött a dologgal, de mostanában kezdi egyre komolyabban venni a durva sorokat író idegent.

Mint minden előadó, Lola is sok levelet kap rajongóitól – és persze olyanoktól is, akik kevésbé szimpatizálnak vele. Egy rosszindulatú ismeretlen már hetek óta pokollá teszi Lola életét. Az énekesnő több levelet is kapott az idegentől, aki hosszú üzeneteiben részletesen kifejti, hogy miért utálja a fiatal lányt.

Lola zaklatója egy magát diplomásnak és várandósnak mondó nő, aki többek között azt írja, hogy a lány csak érdekből van együtt Brasch Bencével, emellett pedig azt is sérelmezi, hogy több fiút is felvállalt a média előtt. A zabos kommentelő mindemellett kritizálja Lola hangját, Facebook- és twitter-profilját, nyilatkozatait és szinte mindent, ami vele kapcsolatos. Mindezt alpári stílusban, felháborító körítéssel teszi.

„Alapvetően bírom a kritikát, az én szakmámban mindenki kap hideget-meleget. Ez a gonosz és rosszindulatú nő azonban még engem is felháborít. Arra gyanakszom, hogy talán egy kamu felhasználóról van szó, akit ismerek valahonnan. Az átlagos negatív hozzászólások rövidek, ő viszont szinte oldalakat ír és rendszeresen bombáz a soraival” – bosszankodik Lola.

Az énekesnő elárulta, hogy általában nem reagál az őt szidó kommentekre, azt azonban nem tűri, ha szeretteit is mocskolják.

„Megvisel, ha a családomat vagy a barátomat miattam bántják. Ilyenkor kesztyűs kézzel veszem fel a harcot, az említett illetőnek is megmondtam a véleményemet. Attól nem félek, hogy megtámadnának. Az ilyen embereknek csak az interneten nagy a szájuk…” – mondja Lola, akit a családja félt rosszakaróitól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik