Szórakozás

Örök hűséget fogadott Lola és Brasch Bence

A frigy azonban csupán a mesék törvénye szerint érvényes, hiszen a két énekes egyik kedvenc sorozatuk, az Egyszer volt, hol nem volt kedvéért bújt Hófehérke és a herceg bőrébe, és húzta egymás ujjára a gyűrűt.

A sztárpár mesebeli menyegzőt tartott a Vajdahunyad várában, ahol Piroska, Pinokkió és Hamupipőke kísérte oltárhoz Lolát és Brasch Bencét, vagyis Hófehérkét és a herceget, akik a mesék törvénye szerint kimondták a boldogító igent.

„Annak ellenére, hogy nem igazi volt az esküvőnk, csak egy mesejelenetet elevenítettük fel, mindketten úgy izgultunk már a készülődéskor, mintha valóban összeházasodnánk. Többször is gyakoroltuk otthon a fogadalmunkat, mégis attól féltem, hogy a pap előtt annyira lámpalázas leszek, hogy mindent elfejtek” – árulta el Bence, akin a ceremónia alatt már egyáltalán nem látszott az izgalom, és mosolyogva húzta szerelme ujjára a gyűrűt.

„Először furcsa érzés volt menyasszonyi ruhába bújni, mert nem az a lány vagyok, aki már kisgyerekként eltervezi az esküvőjét, és várja a nagy napot. Viszont nagy meserajongó vagyok, és mindig is szeretettem a klasszikus hercegnős filmeket” – mesélte Lola, aki az M1-en induló Egyszer volt, hol nem volt sorozat kedvéért bújt Hófehérke bőrébe.

„Igazi esküvőn még egyáltalán nem gondolkodtunk, korai lenne, de több mint fél éve szeretjük egymást, és boldogak vagyunk együtt, így később még bármi megtörténhet” – tette hozzá mosolyogva Lola és Bence.

Gyermekkorunk mesehőseivel a főszerepben Amerika első számú családi sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt augusztus 19-én, vasárnap 20.10-kor debütál az M1-en, amelyet az ABC másik sikerszériája, a luxussal fűszerezett Bosszú követ augusztus 22-én, szerdán 20.10-kor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik