Szórakozás

Megoperálják a fiatal magyar énekest

lola (lola, )
lola (lola, )

Az énekesnő hatéves kora óta rövidlátó. Az iskolában csúfolták a szemüvege miatt, ezért 12 éve kontaktlencsére váltott, amiből mára szintén elege lett.

A hatéves Lola nagyon fejfájós kislány volt, ezért kapott szemüveget. Sokat csúfolták emiatt az osztálytársai közül, ez is közrejátszott abban, hogy tizenkét éve kontaktlencsére váltott. Most azonban úgy tűnik, hogy ezt is eldobhatja, ugyanis hamarosan egy ultramodern lézeres szemműtétnek veti alá magát.

Lola már részt is vett egy konzultáción, ahol megvizsgálták és tájékoztatták a beavatkozás folyamatáról is. A lézeres szemműtétek a szaruhártya fénytörését képesek a megfelelő irányba változtatni, ezzel megszüntetve akár a rövidlátást vagy a távollátást.

Az énekesnő annyira tart a műtéttől, hogy már hat éve halogatja. Mostanáig azonban annyi szörnyű kalandot élt át a kontaktlencséjével, hogy nem lát más kiutat a problémájára.

“Gyűlölöm, mert nagyon kényelmetlen és macerás folyton reggel betenni, este kivenni. Néha elalszom benne, ilyenkor pokoli érzéssel ébredek. Ezért aztán elszántam magam arra, hogy megműtsék a szemeimet” – meséli Lola.

Az énekesnő a műtét után néhány hétig nem tud majd fellépéseket vállalni, de már mindent leegyeztetett a menedzsmentjével. Az ötletet egyébként Lola családja és barátja, Brasch Bence is jónak tartja.

“Végre nem kell rászólnom esténként, hogy vegye ki a kontaktlencséjét. Ígérem, hogy a műtét utáni lábadozás alatt nem használom majd ki a vakságát, helyette főzök neki, és frissen facsart narancslével is ellátom majd” – avatott be terveibe Bence.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik