Szórakozás

Megmutatta megnagyobbított mellét Alekosz Bettyje

alekosz (alekosz)
alekosz (alekosz)

Tegnap ünnepelte születésnapját Alekosz szerelme, Betty. A fiatal lányt természetesen elhalmozták ajándékokkal, de a legjobban mégiscsak megoperált új mellének örül, amit meg is mutatott.

Természetesen egyelőre csak a legszerencsésebbek nézhették meg a szőke szépség megnövelt kebleit. Alekosz persze a kiválasztottak között van, élményeiről pedig beszámolt a Hír24-nek.

„Még pár hét kell ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön Betty, de már persze sokkal jobban van. Egyelőre még hordania kell a speciális melltartót, de nekem már megmutatta a végeredményt. Maximálisan elégedett vele ő is és én is. Sokkal nagyobb lett, mint amilyen volt, de nagyon természetes, nem kihívó és nem közönséges” – értékelte szerelme új kebleit a görög hős, aki végig Betty mellett volt, amíg lábadozott.

Alekosz azt is elmesélte, hogy szerelme tegnapi születésnapját családi körben ülték meg. A vacsorán ott voltak Betty szülei is, akik nagyon kedvelik Alekoszt. Az 50 év körüli szülők már ismerték a VV-nyertest a tévéből, ugyanis minden műsorát figyelemmel kísérték. A híresség is kedveli kedvese édesanyját és édesapját, szóval nagy a családi idill.

Alekosz azt nem árulta el, mivel ajándékozta meg Bettyt, de annyit elmondott, nem nagy dologra kell gondolni, mindezek ellenére úgy érzi, hogy a születésnapok nagyon fontosak az ember életében, éppen ezért megpróbálta azt emlékezetessé tenni Betty számára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik