Szórakozás

Íme, az ízelítő Alekosz és Betty erotikus fotóiból – Exkluzív

alekosz-betty (alekosz, betty, )
alekosz-betty (alekosz, betty, )

Szexi felvétel került elő a VV5 nyerteséről és szerelméről. A képen Alekosz magához öleli Bettyt, akin szinte alig van ruha.

A hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető felvételre nem csupán a Hír24 figyelt fel. Úgy tudjuk, van valaki, aki ezen fotó alapján azt is el tudná képzelni, hogy erotikus képek készüljenek az ismert párosról. Nem lenne ez sem szokatlan, sem pedig egyedülálló. A közelmúltban Dukai Reginát és párját kapták lencsevégre néhány szexi felvétel erejéig. Ebben a kategóriában a legemlékezetesebbet azonban Faludy György és ifjú felesége, Fanni alkotta annak idején. A művészi képeket sokan bírálták, de ennek ellenére mégis hatalmas sikerük volt.

Alekosz azt mondja, bár sem ő, sem pedig szerelme nem pózoltak eddig se pénzért, sem hivatásszerűen, de ettől függetlenül el tud képzelni egy ízléses, de szexi fotósorozatot kettőjükről. Azt, hogy ebbe Betty bele menne-e, azt még a VV-hős sem tudta megmondani, ám elnézegetve a szőkeség Facebookos fotóit, vélhetően nincs ellenére, ha kamera van a közelében.

Alekosz azt is elmondta, sok dologtól függ, hogy valóban igent mondana-e egy erotikus fotózásra. Sokat számít az is, hogy a felvételek hol jelennek meg és persze az sem mellékes, mennyit fizetnek értük. Konkrét összeget azonban nem mondott a görög, ezt a kérdést elsősorban azzal szeretné majd megtárgyalni, aki valóban felkéri őket egy ilyen fotózásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik