Szórakozás

Lelepleződött: így tér vissza Puzsér Róbert

puzsér (puzsér róbert, csilllag születik)
puzsér (puzsér róbert, csilllag születik)

Úgy tűnik, komolyan gondolta Puzsér Róbert, hogy az RTL Klub Csillag születik című műsora után több hasonló felkérést nem vállal el. Legalábbis egy ideig. A híresség most ezt Facebook-oldalán is megerősítette. Az azonban kiderül, mely médium felkérését vállalta el a híresség.

„Igyekszem komolyan venni a bulvár-Puzsér elpusztítását” – posztolta a legnagyobb közösségi portálon néhány órával ezelőtt Puzsér Róbert. Hozzátette, a napilapok címlapjáról „mosolygó jóképű ördög” bármennyire is hasonlít rá, nem azonos vele.

„Megtisztelő Fábry, csábító Hajdú meghívása, és jólesnek azok a televíziós meg rádiós állásajánlatok, amiket az utóbbi hónapok során kaptam, de amit a Csillag születik után bejelentettem, abban – mint értelmiségi hozzáállásban, közszereplői mértékletességben –- nagyon hiszek. Talán egy nap megbánom, de most nemet mondok a mainstream média felkéréseire, ezek az ajánlatok ugyanis nem nekem – a nyilvánosságot, a média felelősségét és az önmagát komolyan vevő újságírónak –, hanem a bulvárhősnek szólnak” – vélekedik a Csillag születik egykori zsűritagja.

„Persze szeretnék majd egyszer újra tömegekhez beszélni, sok pénzt keresni és érdemi felvetésekkel bombázni a bulvár felségvizeit, de azt hiszem, hogy egy olyan intenzív jelenlét után, amilyet ez év tavaszán tanúsítottam, többet kell, hogy jelentsen a hiányom, mint az, amit a szereplésemmel képviselni tudok” – jegyezte meg.

Hogy meddig tartja magát kijelentéséhez Puzsér Róbert, nem tudni, ugyanis – mint már megírtuk – az RTL Klub újabb ajánlattal szeretné megkeresni. Ónodi György a minap a Hír24-nek elmondta, Puzsér Róberttel szeretnének tárgyalni, mégpedig arról, hogy szerepeljen az RTL II-re került Heti hetesben. A műsor főszerkesztője azt is hangsúlyozta, nem állandó szereplőnek kérték fel Puzsért, ő is csak egy lenne azok közül, akik forgószínpad-szerűen váltanák egymást. Hogy ezt az ajánlatot elfogadja-e a Csillag születik volt zsűritagja, egyelőre nem tudni, de október folyamán minden bizonnyal kiderül.

Az azonban már bizonyos, Puzsér Róbert „visszatér a gyökerekhez”. A kritikus saját bevallása szerint most végre azt csinálja, amihez igazán ért, futball-szakkommentátorként debütál a SportKlub műsorán. Puzsér Róbert nagy szerelme, a Juventus mérkőzésével tér vissza ahhoz, amihez állítása szerint a legjobban ért: a futballhoz.

„Szakkommentálni fogom a Juventus–Genova meccset. Nem az a célom, hogy szurkoljak, hanem az, hogy értelmes, érdekes és erős véleményeket közvetítsek. Azt gondolom ugyanakkor, hogy a labdarúgást, főleg az olaszt szenvedélyesen érdemes átélni. A futball nem steril dolog, ahogy azt a hazai gyakorlatban megszoktuk, itt igenis van helye az érzelmeknek” – magyarázta Puzsér.

„Nem titok, hogy Juventus-szurkoló vagyok, immár harminc éve, mióta Michel Platini magára öltötte a zebramezt. Ennek ellenére nem fogok látványosan szurkolni a csapatnak, de az érzelmeimet sem rejtem majd el. Ez lesz az első mérkőzés a SportKlubon a kommentálásommal, de bízom benne, hogy nem az utolsó” – tette hozzá Puzsér Róbert.

Puzsér kedvenc csapata,a Juventus Genova elleni mérkőzését  szeptember 16-án 15.00-kor szakkommentálja a SportKlubon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik