Szórakozás

Exkluzív! Újabb nagyágyú a Heti Hetesben

Puzsér Róbert (Puzsér Róbert)
Puzsér Róbert (Puzsér Róbert)

Mélyen felháborodott Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője, amikor azt olvasta, hogy Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket teszik Hernádi Judit helyére a műsorba. Azt mondja, ez a pletyka nem igaz.

Ónodi György a Hír24-nek már többször elmondta, nem akarnak állandó embert Hernádi Judit megüresedett helyére, az egy olyan szék lesz, amelybe felváltva hívnak majd vendégeket. Mint mondja Alföldi Róbert neve szóba sem került, hiszen ő maga döntött a távozás mellett, amikor színházigazgató lett. Azóta sem változott az álláspontja, miszerint a direktori feladatkör és a Heti Hetesben való szereplés nem egyeztethető össze.

A hírekkel ellentétben Havas Henriket szintén nem tervezik állandó tagként szerepeltetni – mondja a főszerkesztő. Azt nem tartja kizártnak, hogy egyszer-egyszer meghívják, de ez nem azt jelenti, hogy ő ülne be Hernádi Judit megüresedett székébe.

S miután a felvetődött pletykákat cáfolta Ónodi György, azt is elmondta, ki az a nagyágyú, akire éppen most pályáznak. Mint mondja, Puzsér Róberttel szeretnének tárgyalni, remélik, elfogadja a meghívásukat. Természetesen ő is csak egy lenne azok közül, akik forgószínpad-szerűen váltanák egymást. Itt merült fel Ábel Anita és Stohl András neve is.

A Heti Hetes idei évadának első adását szeptember 30-án láthatják az RTL Klubon. A következő adás azonban már az RTL II-őn lesz, várhatóan mindig 22 óra körüli időpontban, vasárnap. Az első adásban a tervek szerint Váncsa István szerepel majd Hernádi Judit helyett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik