Szórakozás

Titokban tárgyal tévéműsoráról Ambrus Attila?

ambrus attila (ambrus attila)
ambrus attila (ambrus attila)

Azt suttogják, hogy ősztől valamelyik nagyobb tévécsatornánál tűnik majd fel Ambrus Attila. Állítólag az egykori Viszkis rablónak saját műsora lesz.

Többször is felröppent már a hír, miszerint Ambrus Attilára pályázik az egyik tévécsatorna. Azt is beszélték, hogy a börtönt is megjárt hírességért többen is versengenek, ugyanis jó üzletet látnak benne. Ráadásul köztudott, hogy Attilának újságíró végzettsége is van, így vélhetően érdekli a média.

Mivel a Viszkis első és egyben egyetlen nagyobb interjúját az RTL Klubnak adta a szabadulása után, így a legtöbben arra tippeltek, hogy hozzájuk szerződik. Egyesek már azt is tudni vélték, hogy titokban az újonnan induló RTL 2-vel tárgyal egy esetleges szeptemberi műsorról. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azonban cáfolta, hogy szerződni akarnának Ambrus Attilával.

A Hír24 a TV2 háza táján is érdeklődött, ahol szintén azt állítják, nem hozzájuk megy dolgozni Ambrus Attila.

Ugyanakkor televíziós berkekben azt állítják, akárkivel is tárgyal titokban az egykori Viszkis, az biztosan nem fogja idő előtt leleplezni magát, mint ahogyan nyílván Attila sem teszi addig, amíg alá nem írták a szerződést.

Mások azonban azt mondják, Ambrus Attila nagyon buta lenne, ha bedarálná magát a médiába, az ő útja ugyanis sokkal inkább a művészet, a kerámia, amit már a börtönben is csinált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik