Szórakozás

Botrány a Viszkis miatt – Így juthat milliókhoz

ambrus-attila (ambrus attila)
ambrus-attila (ambrus attila)

A könyvkereskedelemmel foglalkozók szinte biztosak abban, hogy hatalmas siker lesz az Ambrus Attiláról szóló könyv. Állítólag már is rengetegen keresik.

Attila és a beszélők címmel készült el az a könyv, amelyikben az egykori Viszkis néven elhíresült rabló életébe pillanthatunk be. A könyvesboltokban állítólag máris óriási az érdeklődés. Egyik helyen például elmondták, hogy egy nő botrányt csinált, amikor közölték vele, egyelőre nem kapható az Ambrus Attiláról szóló könyv.

A hozzáértők szerint az, hogy a Viszkis teljesen visszavonult a szabadulását követően, és szinte sehol nem nyilatkozott, mindenképpen jót tesz majd a könyv eladásának. Sokan már most le mernék fogadni, hogy siker lesz a kiadvány, és még az sem kizárt, hogy Attila rengeteg pénzt kereshet rajta.

Ráadásul a napokban az is kiderült, hogy már készül vidéken az egykori Viszkis kerámiaműhelye. Ambrus Attila barátai a Hír24-nek többször is elmondták, Attila mindennél jobban vágyik arra, hogy művészként új életet kezdhessen. Az egyik ismert galéria egyik alkalommal a Hír24-en keresztül ajánlotta fel a Viszkisnek, hogy szívesen kiállítják a munkáit, de tudomásunk szerint ő arra akkor nem reagált.

Azt, hogy azóta talált-e magának galériát, vagy olyan üzletet, ahol majd meg lehet vásárolni az alkotásait, egyelőre nem lehet tudni. Ugyanakkor az biztos, hogy a rajongók már is rajtra készen állnak, hogy hozzájuthassanak egy-egy eredeti Viszkis-kerámiához. Vélhetően ez a biznisz is szépen hozhat majd a konyhára, ha igazán beindul. Ezt mutatja az is, hogy Attila nemrég egy borfesztiválon is árulta alkotásait, melyek ott is kelendőnek bizonyultak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik